Omgeving

Metropolis Lyceum - Bredero Beroepscollege in Amsterdam

Logo van Metropolis Lyceum - Bredero Beroepscollege
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Metropolis Lyceum - Bredero Beroepsco..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Metropolis Lyceum - Bredero Beroepscollege Cursussen & Voortgezette Opleiding

Meeuwenlaan
1022 AM Amsterdam

Beschrijving

Leer jij ook graag door te doen? Dan voel jij je vast thuis op het Bredero Beroepscollege. Het is een veilige school met een prettige leeromgeving. Door ons unieke carrousel programma word je vanaf het eerste leerjaar begeleid met het maken van je keuze voor het vervolgonderwijs (mbo). We bieden vier profielen aan: Economie & Ondernemen, PIE (produceren, installeren en energie), BWI (bouwen, wonen en interieur) en Dienstverlening & Producten. Dit is een intersectoraal programma. Je werkt in een echt restaurant, een kantoor of een winkel. In onze techniekomgeving hebben we een bouwplaats en een servicewerkplaats en doen we aan metaalbewerking. Bij ons krijg je dus de kans om alle beroepen echt te beleven voordat je een keuze maakt. Wij bieden extra aandacht en zorg in de vorm van lesbegeleiding en sociale trainingen. Ook worden er leuke culturele en sportieve activiteiten georganiseerd.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 11.07.2024 14:46:36

UP

Kies je land en taal