Omgeving

Jacques van Bragt Patisserie & Chocolaterie in Geldrop

Logo van Jacques van Bragt Patisserie & Chocolaterie

Openingstijden

Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00

M Closed, Tu-F 8:30am-6pm, Sa 8am-5pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Jacques van Bragt Patisserie & Chocol..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Jacques van Bragt Patisserie & Chocolaterie Bakker

Langstraat
5664 GH Geldrop

Beschrijving

Sinds 1967 staat Banketbakkerij Jacques van Bragt bekend om zijn unieke en onderscheidende patisserieproducten in Geldrop en daarbuiten. Onze producten, bekend om hun bijzondere smaken en vormen, zijn het resultaat van meer dan 50 jaar vakmanschap en passie voor kwaliteit en genieten.

Onder leiding van Jacques van Bragt, die zijn kennis verrijkte bij de wereldberoemde patissier Antonio Bachour in New York, blijven we vernieuwen met frisse recepten, decoraties en methodes. Jacques’ expertise wordt ook erkend in de patisseriewereld, waar hij als jurylid bij prestigieuze wedstrijden zoals de Gouden Gard en de World Chocolate Masters heeft gediend en Nederland vertegenwoordigde op internationale kampioenschappen.

Onze toewijding aan de patisserie wordt verder versterkt door onze rol als leerbedrijf, waar we de prijs voor Leerbedrijf van het Jaar 2010 hebben gewonnen. Wij zijn trots op het opleiden van de volgende generatie patissiers in onze bakkerij, waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.05.2024 04:43:40

UP

Kies je land en taal