Omgeving
Logo van De Erkende Bestrijder
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "De Erkende Bestrijder" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

De Erkende Bestrijder Dienstverlener

Bruchterweg
7772 BK Hardenberg

Beschrijving

Ongedierte kan worden ingedeeld in twee categorieën: klein en groot. Klein ongedierte omvat meestal insecten, zoals mieren in uw keuken of wespen die een nest hebben gebouwd op uw zolder. Groot ongedierte verwijst naar dieren zoals muizen, ratten, steenmarters of mollen.

Ervaart u problemen met ongedierte? Aarzel dan niet om actie te ondernemen. Het is onverstandig om te wachten, aangezien plagen zelden vanzelf verdwijnen en de kans groot is dat ze zich verder verspreiden.

Richard Marissen, ook bekend als De Erkende Bestrijder, bezoekt de locatie van het ongedierte en zorgt voor een snelle en doeltreffende bestrijding. Hij staat klaar om u te helpen met uw plaag in de regio's Hardenberg, Zwolle en Enschede.

Wilt u voorkomen dat u last krijgt van ongedierte? Richard voert ook preventieve inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw omgeving ongediertevrij blijft.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 15.06.2024 10:47:25

UP

Kies je land en taal