Omgeving

Keizer en Zn Schilderwerken BV in Hoogland

Logo van Keizer en Zn Schilderwerken BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Keizer en Zn Schilderwerken BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Keizer en Zn Schilderwerken BV Ambachtsman

De Bik
3828 AM Hoogland

Beschrijving

Al vier generaties lang werkt Keizer en Zn. Schilderwerken met passie aan het onderhoud-, nieuwbouw- en restauratieschilderwerk van vastgoedprojecten in de regio Amersfoort. Meer dan een eeuw schilderservaring heeft niet alleen gezorgd voor een goede naam op het gebied van vakmanschap, ook onze organisatiestructuur staat bekend om het snel kunnen anticiperen bij opdrachtverlening. Meedenken en juiste advisering richting onze opdrachtgevers hebben ons gemaakt tot een betrokken en betrouwbare partner.

Bij ons staat de opdrachtgever centraal. Persoonlijk contact, een vast aanspreekpunt, een zorgvuldige voorbereiding, overleg en het vakmanschap van onze medewerkers maken een snelle besluitvorming mogelijk.

Als ambachtelijk schilders- en afwerkingsbedrijf zijn wij in staat schilder- en glaszetwerkzaamheden op elkaar af te stemmen met oog voor detail. Vandaar dat wij naast complete nieuwbouw ook renovatie- en restauratie schilderwerken uitvoeren.

Heeft u glasschade? Bel 033 - 480 80 07

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.07.2024 09:35:52

UP

Kies je land en taal