Omgeving

Judith Hondenkapsalon - Hondenfokker in Mechelen

Logo van Judith Hondenkapsalon - Hondenfokker
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Judith Hondenkapsalon - Hondenfokker" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Judith Hondenkapsalon - Hondenfokker Dienstverlener

Kouterweg
2801 Mechelen

Beschrijving

Hallo, ik ben Judith. Ik ben fokker van Chihuahua's, Franse Bulldogs en Chinese Naakthondjes. Alle puppytjes worden met veel liefde grootgebracht. Elke pup wordt hier opgevoed tot een heel sociaal wezentje. Ze zijn zindelijk gemaakt en heel gezond. Ze worden gechipt en ingeënt en mogen pas het nestje verlaten als ze heel goed eten en oud genoeg zijn. Ik blijf de mensen en hun puppytjes altijd opvolgen en bij problemen sta ik altijd klaar (24/7). Natuurlijk geef ik ook graag advies in verband met de opvoeding, gezondheid, enz van het pupje! Of kom gerust langs in mijn hondenkapalon. Uw viervoeter heeft regelmatig een uitgebreide was- en knipbeurt nodig. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in het knippen, wassen, scheren, plukken, drogen en verzorgen van (kleine) hondenrassen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.09.2024 01:56:47

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Mechelen