Omgeving

Kampers Scheepskonstruktie BV in Puttershoek

Logo van Kampers Scheepskonstruktie BV
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Kampers Scheepskonstruktie BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Kampers Scheepskonstruktie BV Dienstverlener

Oosthavenzijde
3297 LD Puttershoek

Beschrijving

Kampers Scheepskonstruktie heeft internationaal naam verworven als specialist op het gebied van stuurhuizen, hefgeleidekokers, speciale constructies en hydrauliek. Het bedrijf is gevestigd in Puttershoek aan de zuidoever van de Oude Maas op een steenworp afstand van Rotterdam en Dordrecht. De centrale ligging, een voor binnenvaart en kleine zeeschepen toegankelijke kade, goed geoutilleerde productie- en opslagloodsen, vakkundige medewerkers en een integraal kwaliteitszorgsysteem vormen de kracht van Kampers Scheepskonstruktie. Kampers Scheepskonstruktie bouwt per jaar ca. 100 stuurhuizen en hefgeleidekokers. Onze producten zijn terug te vinden op tankschepen, containerschepen, drogelading schepen, passagiersschepen en kruiplijncoasters in heel West-Europa.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 27.09.2024 23:00:29

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Puttershoek