Omgeving

Interieurbeplanting De Klerk B.V. in Veldhoven

Logo van Interieurbeplanting De Klerk B.V.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Interieurbeplanting De Klerk B.V." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Interieurbeplanting De Klerk B.V. Tuinmarkten

De run 4236
5503 LL Veldhoven

Beschrijving

Gestart in 1950 als bloemist en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende, landelijk opererende organisatie binnen de interieurbeplantingssector.

Met onze diepgaande passie voor het vak, streven we er continu naar om onze relaties optimaal te adviseren, te bedienen, te ontlasten en te ondersteunen. Ons team van ruim 100 collega’s is voortdurend in beweging om onze klanten tevreden te stellen.

Onze klanten bevinden zich in een werkgebied dat zich uitstrekt van Groningen tot en met Brussel. Vanuit onze vestiging in Veldhoven, nabij Eindhoven, bedienen we zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze klantenkring omvat multinationals, het MKB, (interieur)architecten en particulieren.
Met onze jarenlange ervaring, expertise en toewijding zijn we er trots op dat we waarde toevoegen aan de leef- en werkomgeving van onze klanten. We blijven streven naar excellentie in alles wat we doen, terwijl we ons blijven inzetten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.06.2024 03:07:22

UP

Kies je land en taal