Omgeving

Voorschotense-Wassenaarse Postzegelhandel in Voorschoten

Logo van Voorschotense-Wassenaarse Postzegelhandel

Openingstijden

Wij hanteren geen speciale openingstijden. Als u ons wilt bezoeken kunt u een afspraak maken.
Wij hanteren geen speciale open

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Voorschotense-Wassenaarse Postzegelha..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Voorschotense-Wassenaarse Postzegelhandel Gespecialiseerde markten

Johan Willem Frisolaan
2252 HC Voorschoten

Beschrijving

Voorschotense-Wassenaarse Postzegelhandel is uw betrouwbare partner voor nieuwe postzegeluitgiften van alle landen. Wij leveren niet alleen op basis van land, maar ook op thema.

Onze periodieke zendingen omvatten verzendkosten, meestal aangetekend. Als u een voorschot betaalt dat overeenkomt met uw periodieke levering, brengen wij slechts de helft van de verzendkosten in rekening.

Bij ons vindt u alle bekende merken en hebben we bijna alle artikelen van Davo op voorraad. Voor muntenverzamelaars bieden wij uitsluitend accessoires. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren, en onze aanbiedingen vallen onder de Internetwaarborgregeling.

Wij leveren de nieuwe uitgiften van Nederland, Caribisch Nederland, Sint Maarten, Indonesië en Israël. Daarnaast hebben we een ruime selectie postfrisse en gebruikte zegels van Nederland, Nederlands-Indië, Curaçao en Suriname, allemaal gesorteerd op typen en tanding.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 20.06.2024 04:03:01

UP

Kies je land en taal