Omgeving
Logo van Chalets Baka bvba
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Chalets Baka bvba" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Chalets Baka bvba Ambachtsman

Wijngaardveld
9300 Aalst

Beschrijving

Een tuinhuisje, blokhut of carport kopen doet u bij Chalets Baka in Aalst! Deze zijn allemaal duurzaam en van uitstekend kwaliteit. Bekijk online ons aanbod van tuinhuizen, blokhutten en carports en Laat u verrassen en koop een tuinhuis of blokhut. Wij helpen u ook graag verder met al uw tuinaccessoires. Een tuinhuis of blokhut kopen is de ideale oplossing om meer opslagruimte te creëren en alles netjes op te bergen. Chalets Baka biedt ook onderdak voor je huisdier. Wil weten wat uw dier nodig heeft en geven advies op maat. Onze houten dierenhokken bieden ruimte, veiligheid, bescherming en kwaliteit. Ook hondenhokken behoren tot ons assortiment. Bel ons voor verdere informatie of neem contact op via het contactformulier. Op afspraak!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 02.10.2024 11:49:01

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Aalst