Omgeving
Logo van Nefkens Verzekeringen

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Nefkens Verzekeringen" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Nefkens Verzekeringen Verzekeringen

Bergstraat
3811 NG Amersfoort

Beschrijving

Sinds de oprichting van ons assurantiekantoor in 1921 hebben wij veel zien veranderen. Van de eerste autoverzekering tot de komst van het internet. Eén ding veranderde alleen niet: de mens. We zijn nog even slim en onhandig, even ondernemend en onvoorspelbaar.

En daarom hebben we nog steeds behoefte aan menselijk advies. Iemand die je kan bellen met een probleem of vraag. Die echt helpt en ontzorgt. Dat doen wij al bijna een eeuw voor mensen en bedrijven. En gek genoeg is dit niet meer zo vanzelfsprekend.

Wij geven persoonlijk en onafhankelijk verzekeringsadvies aan MKB en particulieren. Gespecialiseerd in schadeverzekeringen. Betrokken. En altijd bereikbaar. Daarom worden we soms 's nachts wakker gebeld, maar hebben we ook bijzonder trouwe klanten.

Kunnen we u ook helpen? Bel ons of kom langs in Amersfoort.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 18:20:26

UP

Kies je land en taal