Omgeving

Beauty Clinic Espace de Santé in Amstelveen

Logo van Beauty Clinic Espace de Santé

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

M-Th 9am-9pm, F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Beauty Clinic Espace de Santé" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Beauty Clinic Espace de Santé Cosmetica

Logger
1186 MH Amstelveen

Beschrijving

Beauty Clinic Espace de Santé is gespecialiseerd in Integrale Cosmeceutische en Dermaceutische huid en lichaamsverzorging om de huid en lichaam kwaliteit te vitaliseren, te verstevigen, te verjongen, te verbeteren en te herstellen, rimpels en littekens/striae en acné te verminderen. Anti Age, Botox en Injectables door arts, Intense Derma Dermaceuticals gezicht behandelingen, Glyco Lactaat en kruidenpeelings, Acné en andere huidproblemen, Ontharen met Laser, IPL, electrisch epileren (ANBOS Registratie) ontharen met hars en Epil Excel haargroeiverminderen.

De Beauty Clinic is het eerste Intense Derma Center in Nederland die de Dermaceuticals van Intense Derma producten en behandelingen toepast. De deemaceuticals zijn Medical Proven en voldoen aan de vraag naar effectieve medische cosmetica met zichtbaar en voelbare huidverbetering resultaten.

Beauty Clinic Espace de Santé houdt van de natuur door zoveel als mogelijk pure, natuurlijke en biologische producten te gebruiken bij behandelingen als ook voor de onderhoud van de Beauty Clinic.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 20.06.2024 23:01:31

UP

Kies je land en taal