Omgeving
Logo van Diamantzetterij San

Openingstijden

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00

M-F 10am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Diamantzetterij San" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Diamantzetterij San Juweliers

Prof. W.H. Keesomlaan
1183 DJ Amstelveen

Beschrijving

j dezen wil ik u mijn bedrijf DIAMANTZETTERIJ SAN aan u introduceren. Wij zijn een concept op kwaliteit door ambachtelijk vakmanschap en gunstige prijzen. Sinds 1992 zijn wij gevestigd in Amstelveen Diamantbeurs. Wij zijn aangesloten bij de (WFDB)De Wereldfederatie van Diamantbeurzen, het wereldwijde keurmerk voor juwelenbranche. Wat kunnen wij voor u betekenen : Leveren van alle soorten en maten diamanten, Zetten van uw diamanten in ringen, oorbellen of armbanden enz. Wij maken handgemaakt sieraden naar uw wens, Reparaties, restauraties, as sieraden, vermaken en moderniseren van oude sieraden in eigen atelier, 3D ontwerpen uw logo`s,huisstijlen,sieraden,jubileum,relatie sieraden,bedrijven speldjes,hangers,dasklemmen,manchetknopen in goud of zilver,Prachtig als geschenk voor Uw medewerkers, relaties of fans. U levert een getekende schets of een foto aan ons en wij zorgen ervoor dat uw ontwerp of idee werkelijkheid wordt. 3D Ontwerp : 3D is dat u het ontwerp van alle kanten kunt bekijken, alsof u het sieraad echt in handen hebt, Zodoende hebt u een nauwkeurig beeld van uw gewenste sieraad en uiteindelijke resultaat. Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 28.05.2024 09:39:55

UP

Kies je land en taal