Omgeving

Therese-Skin Care Center in Amsterdam

Logo van Therese-Skin Care Center

Openingstijden

Maandag
13:00 - 19:00
Dinsdag
11:00 - 19:00
Woensdag
12:00 - 16:00
Donderdag
11:00 - 19:00
Vrijdag
11:00 - 19:00
Zaterdag
11:00 - 16:00

M 1pm-7pm, Tu 11am-7pm, W 12pm-4pm, Th-F 11am-7pm, Sa 11am-4pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Therese-Skin Care Center" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Therese-Skin Care Center Cosmetica

Jasonstraat
1076 KW Amsterdam

Beschrijving

Sinds 1987 de schoonheidssalon in Amsterdam Zuid en omstreken met de beste prijzen en het beste huidadvies. Heb je last van acne, pigmentvlekken, droge of vette huid, huidveroudering of wil je gewoon je huid goed onderhouden? Dan helpen wij jou graag verder met o.a behandelingen die onder de alternatieve geneeswijze vallen. Wij zijn de schoonheidssalon in Amsterdam zuid en gevestigd op de Jasonstraat 1 in Amsterdam. Onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidexperts, met een passie om jullie te helpen. Alle behandelingen worden volledig op jouw huid afgestemd. Wil je meer inzicht wat voor jou het beste is? Kom dan langs of bel ons, daarnaast zijn de professionele producten van Mesoestetic, Image skincare, Beaucaire van Dr. Baumann en Dermaroller, die wij gebruiken, ook online te bestellen via onze webshop www.therese-skincareshop.com De huidspecialisten van de schoonheidssalon Therese-Skin Care Center zijn getraind door dermatologen en zijn gespecialiseerd in huidverbetering. Tevens zijn wij een gecertificeerd depigmentatie centrum. Therese-Skin Care Center bestaat al sinds 1987 en kan deze schat aan ervaring dagelijks toepassen, in plaats van valse beloftes en overdreven beweringen zijn de behandelingen gericht op het behalen van optimale gezondheid van de huid. Wil jij graag iemand eens goed naar jouw huid laten kijken? Kom dan langs en ervaar tijdens de huidverbeterende behandelingen dat het deze specialisten werkelijk om jou en je huid gaat. Winnaar van Outstanding Performance Award van Image skincare voor hun uitstekende klantenadvisering, productkennis, behandelingen en het actief uitdragen van mogelijkheden voor alle huidtypen. De gecertificeerde Mesoestetic en Image skincare experts van Amsterdam. Zet vandaag de eerste stap naar een optimale gezonde huid die straalt.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 20.06.2024 17:37:12

UP

Kies je land en taal