Omgeving

Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam

Logo van Hout- en Meubileringscollege
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Hout- en Meubileringscollege" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Hout- en Meubileringscollege Cursussen & Voortgezette Opleiding

Arlandaweg
1043 HR Amsterdam

Beschrijving

Welkom bij het HMC Het HMC (Hout- en Meubileringscollege) is sinds 1929 een zelfstandige MBO-vakschool waar je kunt leren voor een beroep in de sectoren hout, meubel of interieur. Of je nu creatief, praktisch of ondernemend bezig wilt zijn, bij ons op school vind je het allemaal. Wij hebben onder andere opleidingen voor meubelmaker, interieur-adviseur, creatief vakman, verkoper wonen, timmerman, woning- of meubelstoffeerder en pianotechnicus. En dat is nog niet alles, want binnen deze opleidingen kun je je vaak ook nog specialiseren. Het HMC heeft een locatie in Amsterdam en in Rotterdam. De meeste opleidingen bieden we op beide locaties aan, dus kun je zelf jouw locatie kiezen. Het HMC is een relatief kleine school en dit geeft de school een persoonlijk karakter en een veilige sfeer.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.08.2024 07:25:49

UP

Kies je land en taal

city Montabaur
Categorieën in Montabaur