Omgeving

vannu financieel helder in Arnhem

Logo van vannu financieel helder
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "vannu financieel helder" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

vannu financieel helder Dienstverlener

Cronjéstraat
6814 AH Arnhem

Beschrijving

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Wilt u een nieuwe vereniging of stichting oprichten, dan bent u bij vannu. aan het juiste adres! Wij hebben vele jaren ervaring om u deskundig te kunnen adviseren. Als u reeds een stichting of vereniging heeft is het verstandig om uw verzekeringspakket eens goed door te laten lichten. Vanaf 01-01-2010 dient elke Vereniging Van Eigenaren verplicht ingeschreven te worden bij de Kamer van Koophandel. Tevens dienen er bestuurders aangesteld te worden. Vergeet hiervoor niet de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering te regelen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 16.06.2024 09:08:49

UP

Kies je land en taal