Omgeving

MCMS Maranatha Christian Music Store & Gifts in Bodegraven

Logo van MCMS Maranatha Christian Music Store & Gifts

Openingstijden

Maandag
00:00 - 23:59
Dinsdag
00:00 - 23:59
Woensdag
00:00 - 23:59
Donderdag
00:00 - 23:59
Vrijdag
00:00 - 23:59
Zaterdag
00:00 - 23:59
Zondag
00:00 - 23:59

M-Su 24hr

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "MCMS Maranatha Christian Music Store ..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

MCMS Maranatha Christian Music Store & Gifts Dienstverlener

Wilhelminastraat
2411 CW Bodegraven

Beschrijving

Onder de naam MCMS Maranatha Christian MusicStore lanceerden wij in 1998 als eerste in Nederland de webwinkel waar de Nederlandse consument terecht kon voor Gaither producties, Southern Gospel-, Country Gospel- en Christian Countrymuziek. Onze klantenkring groeide snel. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben breidden wij het assortiment uit met muziekwerken van Nederlandse bodem, Bijbels en (dag)boeken, muziekboeken, films en documentaires. Onze missie met de webwinkel is bovenal een plaats te bieden waar jong en oud goed terecht kunnen voor muziek en andere producten, die leiden naar het Fundament van ons bestaan. Iedere bestelling wordt dan ook met de hoogste waardering en grootste zorg in behandeling genomen en afgewerkt. Bent u op zoek naar een product(ie) en staat deze (nog) niet in de webwinkel geëtaleerd? Of wilt u meer informatie over een bepaalde product(ie)? Belt u ons dan gerust. Uw vraag is belangrijk voor ons om te kunnen voorzien in dátgene wat voor ú belangrijk is. Wij doen er alles aan de webshop up-to-date en gebruiksvriendelijk te houden. Wij wensen u veel winkelplezier!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 18.06.2024 06:48:02

UP

Kies je land en taal