Omgeving

Elka Pieterman Holland BV in Breda

Logo van Elka Pieterman Holland BV

Openingstijden

Maandag
08:15 - 17:45
Dinsdag
08:15 - 17:45
Woensdag
08:15 - 17:45
Donderdag
08:15 - 17:45
Vrijdag
08:15 - 17:45

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Elka Pieterman Holland BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Elka Pieterman Holland BV Elektrische markten

Prinsenhil 1
4825 AX Breda

Beschrijving

Groothandel Elka Pieterman Holland in Breda biedt het complete assortiment voor de elektro vakhandel en staat voor Elektriciteit, Licht, Kracht en Advies. Door de jaren heen heeft Elka Pieterman zich ontwikkeld van leverancier voor servicewerkplaatsen in de witgoedbranche tot een totaalleverancier van onderdelen en accessoires voor de gehele elektro huishoudelijke branche.

Inmiddels mag Elka Pieterman zich Europees marktleider noemen als leverancier van accessoires en onderdelen op het gebied van witgoed, bruingoed, multimedia en klein huishoudelijke accessoires en onderdelen. Met een compleet assortiment van meer dan 30.000 artikelen van alle bekende merken en uiteraard onze huismerken Scanpart en CleanBag, kunnen wij onze klanten veelal direct en snel uit voorraad leveren.

De kleinste zaken maken vaak het grootste verschil. Een dvd-speler geeft geen beeld zonder de juiste kabel. De meeste stofzuigers zijn nutteloos zonder een stofzuigerzak. Draadloze communicatie is niet mogelijk zonder de juiste accessoires. Het verschil tussen het werken of niet werken van een apparaat is maar heel klein. Dit is onze wereld. De wereld van Elka Pieterman. Waarin alles en iedereen is aangesloten.

Met enthousiasme en gedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de markt van accessoires en onderdelen voor elektrohuishoudelijke apparatuur. Televisies, stofzuigers, videorecorders, wasmachines, notebooks, scheerapparaten, Blu-Ray spelers... We hebben apparaten zien komen en gaan. Maar één ding hadden ze allemaal gemeen, en blijven ze gemeen hebben, zonder de juiste accessoires en onderdelen werken ze simpelweg niet.

En wij zorgen ervoor dat het werkt. In meer betekenissen dan één. Wij dragen namelijk graag bij aan het succes van onze klanten.

Door bijvoorbeeld winkelconcepten te ontwikkelen die de gespecialiseerde vakhandel en retailers in staat stellen hun klanten overzicht te bieden - en zo ook meer te verkopen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 23.05.2024 14:39:00

UP

Kies je land en taal