Omgeving

Autobedrijf De Baronie in Breda

Logo van Autobedrijf De Baronie

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Autobedrijf De Baronie" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Autobedrijf De Baronie Workshops

Allerheiligenweg
4835 BN Breda

Beschrijving

Wij zijn uw betrouwbare partner voor goede service en degelijk onderhoud. Naast reparaties verzorgen we ook in- en verkoop van auto’s en hebben een mooie voorraad occasions. Gelegen in zuidelijk Breda met de unieke sfeer van een dorpsgarage. Een plek waar je als klant zonder afspraak binnen kunt lopen en altijd kunt rekenen op persoonlijke aandacht.

Ruim 20 jaar actief in de autobranche. Met achtergrond en expertise in Volvo modellen is er de kennis en kunde van degelijk onderhoud. Uiteraard zien wij andere merken auto’s ook graag terug in onze garage. Kom eens langs voor een kennismaking of afspraak!

Service en goed contact met onze klanten staat centraal. We leveren eerlijk en deskundig advies. Dit wordt helder met u besproken en vanzelfsprekend worden werkzaamheden pas na overleg uitgevoerd. Daarbij wordt uw auto bij ons snel, vakkundig en betrouwbaar gerepareerd en onderhouden.


Reparatie en onderhoud van alle merken auto's, APK, Aircoservice in en verkoop auto's.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.05.2024 22:59:03

UP

Kies je land en taal