Omgeving
Logo van Aandacht voor Lopen

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Aandacht voor Lopen" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Aandacht voor Lopen Artsen

Primulastraat 2
6971 AZ Brummen

Beschrijving

Pijn? Zet de eerste stap!

Een podotherapeut is gespecialiseerd in het diagnosticeren, herkennen en behandelen van voetklachten en klachten aan het bewegingsapparaat (voet – enkel – knie – heup – rug) als gevolg van een afwijkende voetstand en/of werking van de voet. Bij een uitgebreid eerste onderzoek lopen alles na, om te kijken waar uw klachten vandaan komen, om vervolgens samen met u tot een gepaste oplossing te komen. Uiteindelijk bent u zelf degene die de regie heeft...
Tevens voeren we bij diabetes patiënten het jaarlijks gerichte voetonderzoek uit en stellen we het behandelplan op voor de pedicure.
Bij nagelproblemen (ingegroeide nagels) kunnen we een nagelbeugel plaatsen, bij klauw- of hamertenen een orthese (soort "teengebitje"), maar ook voorlopige therapieën als taping of vilt behoren tot ons takenpakket.

Twijfelt u of de podotherapeut iets voor u kan betekenen? Bel of email ons of maak een afspraak op het gratis inloopconsult.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 30.05.2024 11:04:50

UP

Kies je land en taal