Omgeving

Schoonheidsinstituut annevanaken in Den Haag

Logo van Schoonheidsinstituut annevanaken

Openingstijden

Maandag
00:00 - 23:59
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
00:00 - 23:59

M 24hr, Tu-W 9am-5pm, Th 9am-9pm, F 9am-5pm, Sa 9am-4pm, Su 24hr

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Schoonheidsinstituut annevanaken" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Schoonheidsinstituut annevanaken Cosmetica

Van Egmondstraat
2581 XH Den Haag

Beschrijving

Als gerenommeerd schoonheidsinstituut zijn wij al 43 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. U zult merken dat hier alles nét even anders wordt aangepakt. De prachtige omgeving met de aangename sfeer, de persoonlijke aandacht en de innovatieve behandelingen met de nieuwste apparatuur. Wij zijn grensverleggend als het om huidverbetering en huidverjonging gaat en gericht op anti aging, huidverbetering, huidverjonging en diverse huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, couperose, cellulite en overbeharing. Binnen ons instituut is er een huidtherapeut aanwezig en ook werken wij nauw samen met een dermatoloog. De behandelingen die wij aanbieden zijn o.a.: * Skinneedling – verstevigend, structuurverbetering, aanmaak collageen. * Peelings – huidprobleem oplossend, vermidnerd acne, littekens. * Microdermabrasie – poriën verfijnend, peelend, gladde huid. * Icoone® Laser - mechanische bindweefselmassage, verstevigend, cellulite. * Venus Freeze Plus – aanmaak van nieuw collageen, verstrakkend. * Lightsheer Diodelaser - voor permanente ontharing. * Diolite Laser- voor het weghalen van rode adertjes/ couperose. * MeLine pigmentbehandeling. * Acnebehandelingen Wij werken met de volgende merken: * Shiseido – voedend, verzorgend. * PCA-skin - probleemoplossend * Vinoble - 100% vegan * Cellics – voedingssupplementen Maak een afspraak en kom langs om het zelf te ervaren.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 16.06.2024 15:49:39

UP

Kies je land en taal