Omgeving

Advocatenkantoor Baldew in Den Haag

Logo van Advocatenkantoor Baldew

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Advocatenkantoor Baldew" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Advocatenkantoor Baldew Dienstverlener

Oostergosingel 2
2548 NV Den Haag

Beschrijving

Met (rechts)zaken die betrekking hebben op familie- en jeugdrecht, is niet alleen deskundigheid maar ook betrokkenheid van het grootste belang. Mevrouw R.N. (Nanda) Baldew vertegenwoordigt u met persoonlijke aandacht op verschillende rechtsgebieden.
Heeft u een advocaat nodig op het gebied van familie- of jeugdrecht, bijvoorbeeld bij een echtscheiding? Of heeft u rechtshulp nodig omdat u verdachte bent in het strafrecht, of omdat u juist slachtoffer bent geworden (slachtofferzaken) van een geweld- of zedenmisdrijf? U kunt in alle gevallen op de integere en betrokken vertegenwoordiging van mr. Baldew rekenen.
Mr. Baldew vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betaalbare rechtshulp en verleent daarom ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand rechtshulp

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.06.2024 05:41:18

UP

Kies je land en taal