Omgeving

Begrafenisonderneming Van Haaften in Dinteloord

Logo van Begrafenisonderneming Van Haaften

Openingstijden

Maandag
00:00 - 23:59
Dinsdag
00:00 - 23:59
Woensdag
00:00 - 23:59
Donderdag
00:00 - 23:59
Vrijdag
00:00 - 23:59
Zaterdag
00:00 - 23:59
Zondag
00:00 - 23:59

NONSTOP
M-Su 24hr (NONSTOP)

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Begrafenisonderneming Van Haaften" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Begrafenisonderneming Van Haaften Dienstverlener

de Ruyterstraat
4671 AW Dinteloord

Beschrijving

Van Haaften Uitvaartverzorging: Uw Partner in Afscheid
Sinds 1990 biedt Van Haaften Uitvaartverzorging in Sint-Maartensdijk en Dinteloord begeleiding en advisering bij elke uitvaart. Wij zorgen voor een uitvaart tot in de kleinste details of bieden persoonlijke ondersteuning op maat. U heeft daarbij de volledige vrijheid om te kiezen wat het beste bij u past. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal, zodat u altijd een passend afscheid krijgt dat binnen uw budget valt.

Keuzes Maken
In emotioneel moeilijke tijden is goed advies van groot belang. Van Haaften Uitvaartverzorging legt u helder en stap voor stap alle mogelijkheden uit. U krijgt vervolgens alle ruimte om de juiste keuzes te maken die recht doen aan de overledene. Onze betrokken medewerkers begeleiden u gedurende het hele uitvaartproces. Ons team volgt regelmatig cursussen om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Zelf Regelen
Wilt u zelf de uitvoering van het laatste eerbetoon regelen? Wij staan klaar met onze expertise en advisering. Een uitvaart moet namelijk voldoen aan diverse regels en eisen. Denk hierbij aan het aanvragen van vergunningen en wettelijke eisen voor de kist, kistkoeling en opbaringsruimte. Wij hebben opbaringsruimten beschikbaar in onze rouwcentra in Sint-Maartensdijk (Schakelweg 2) en Dinteloord (Steenbergseweg).

Wagenpark
Van Haaften Uitvaartverzorging kan volledig voorzien in rouwvervoer. Naast traditionele zwarte rouwwagens en volgauto’s, beschikken wij ook over een klassieke Chevrolet als bijzondere eyecatcher.

Partner
Bij ons rouwcentrum aan Schakelweg 2 in Sint-Maartensdijk vindt u een showtuin met gedenk- en grafmonumenten van Worldstones. De selectie toont u een indruk van de mogelijke kleuren, steensoorten, lettertypes en bijpassende kunstwerken. Klik hier voor meer informatie.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 18.06.2024 04:00:53

UP

Kies je land en taal