Omgeving
Logo van Olthuis Bloemkunst

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00

Ook in de vakantie periode normale openingstijden.
M-F 9am-6pm, Sa 9am-5pm, Su Closed (Ook in de vakantie periode normale ope

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Olthuis Bloemkunst" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Olthuis Bloemkunst Bloemisten

Dr Huber Noodtstraat
7001 DS Doetinchem

Beschrijving

“Olthuis Bloemkunst” is al meer dan 100 jaar een begrip in de stad Doetinchem en regio Achterhoek. Onze passie ligt natuurlijk bij bloemen en planten, prachtig glaswerk en potterie, zijde bloemen, boeketten en rouwwerk. Door jarenlange ervaring, vakmanschap en uiterste precisie zijn wij gespecialiseerd in rouwwerk. Ook bezorgen wij onze ambachtelijk gemaakte boeketten in Doetinchem en omgeving zelf. Bij Olthuis Bloemkunst geldt : voor 14:00 uur besteld dezelfde dag bezorgd. Bezorgen in de rest van Nederland is ook geen probleem via onze verzend organisatie Fleurop. Bezoek onze webshop om online een boeket uit te zoeken om te laten bezorgen of af te halen klik hier. Ons team van enthousiaste medewerkers laat u graag onze winkel en groot assortiment zien van diverse bekende merken die wij met trots voeren! Zoals Sirius, Räder, Quint, Daan Kromhout, Bob, Dutz, Fidrio, Doortje Ijpelaar, By Mariel, Des Pots, Silka, Ecri en Pottery Pots. Wij zoeken onze producten zorgvuldig uit op kwaliteit en originaliteit.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 31.05.2024 05:07:06

UP

Kies je land en taal