Omgeving
Logo van Trek Bicycle Ede

Openingstijden

Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00

M Closed, Tu-W 9:30am-6pm, Th Closed, F 9:30am-6pm, Sa 9am-5pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Trek Bicycle Ede" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Trek Bicycle Ede Fietsenwinkels

Telefoonweg 54
6713 AL Ede

Beschrijving

Ede, gelegen op de westflank van de Veluwe en de Zuidelijke Gelderse Vallei, is de nieuwe vestigingsplaats voor een 100% Trek-store. Het Amerikaanse Trek staat garant voor een prachtige collectie hoogwaardige racefietsen, mountainbikes, gravelbikes, (sport) hybrides en E-bikes (zowel sport als tour). We hebben natuurlijk ook gedacht aan de jeugd met een supergave kids collectie, van loopfiets tot en met degelijke fietsen voor de schoolgaande jeugd. Onze stads en tour e-bikes zijn speciaal ontwikkeld in Europa, om perfect aan te sluiten aan de wensen van onze klanten. In onze professionele werkplaats staan service en klanttevredenheid op 1! Alle merken, dus zeker niet alleen Trek, zijn van harte welkom. Behalve een nieuw verkooppunt van Trek, zijn we ook een ontmoetingsplek voor fietsers, we kennen de Veluwe op ons duimpje. Voor elk type fietser hebben we tips, mtb, race, gravelbiker, e-biker, tourders, kom gerust langs of gebruik onze winkel als startpunt. Voor de winkel is een ruime parkeergelegenheid.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.05.2024 02:02:34

UP

Kies je land en taal