Omgeving

Koelbedrijf Klompe BV in EMMELOORD

Logo van Koelbedrijf Klompe BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00

M-Sa 8am-5pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Koelbedrijf Klompe BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Koelbedrijf Klompe BV Dienstverlener

Fabrieksweg
8304 AT EMMELOORD

Beschrijving

Onze faciliteit biedt een scala aan opslagoplossingen voor agrarische producten, waaronder gekoelde, geconditioneerde en standaard opslagruimtes. Dit geldt voor zowel conventioneel als biologisch geteelde goederen. We zorgen voor een veilige opslag van uw producten, zoals plantuitjes en uien, die indien nodig gedroogd worden, in schone kisten binnen diverse temperatuurgereguleerde koelcellen of losgestort in boxen. Daarnaast faciliteren we ook andere logistieke diensten zoals het lossen van containers en vrachtwagens, evenals het verladen en ontgronden van winterpeen. In de Noordoostpolder en andere regio’s van Nederland telen we eerstejaars plantuitjes in vruchtbare grond, waarbij we moderne sproeimachines gebruiken voor effectieve schimmelbestrijding. Onze zaai-uien, waaronder gele, rode en biologische varianten, worden gekoeld en in kisten opgeslagen om de kwaliteit te waarborgen, voornamelijk in onze vestiging in Bant. De teelt en opslag van winterwortelen, vaak biologisch, is een ander specialisme van ons. We bieden schone, droge en overdekte faciliteiten voor het verladen van deze producten. Onze kisten worden gewassen en droog geleverd om de kwaliteit van uw producten te garanderen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 18.09.2024 21:11:14

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Emmeloord