Omgeving
Logo van Agrico

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00

M-F 8am-6pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Agrico" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Agrico Supermarkten

Duit
8305 BB Emmeloord

Beschrijving

Agrico is een toonaangevende coöperatie die zich inzet voor innovatie binnen de aardappelsector. We zijn wereldwijd actief en leveren aardappelrassen die perfect aansluiten bij de lokale markten en omstandigheden. Onze focus ligt op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van zowel gangbare als biologisch geteelde poot- en consumptieaardappelen.

Samenwerking staat centraal bij Agrico; we geloven dat dit essentieel is voor groei en kwaliteit. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van onze kwekers, telers, medewerkers en afnemers, slagen we erin om innovatieve aardappelrassen te ontwikkelen en aardappelwaardeketens wereldwijd te optimaliseren. Onze missie is om bij te dragen aan voedselzekerheid voor een groeiende wereldbevolking door het leveren van hoogwaardige aardappelen, ondersteund door onze expertise en samenwerking.

We zetten ons in voor het creëren en verduurzamen van aardappelwaardeketens over de hele wereld, met een focus op kwaliteitsverbetering door professionalisering, innovatie en een sterke betrokkenheid bij mens en milieu.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 04.07.2024 14:17:41

UP

Kies je land en taal