Omgeving

Café Restaurant De Molen in Fleringen

Logo van Café Restaurant De Molen

Openingstijden

Maandag
15:00 - 22:00
Dinsdag
15:00 - 22:00
Donderdag
11:00 - 22:00
Vrijdag
11:00 - 22:00
Zaterdag
11:00 - 23:00
Zondag
10:00 - 22:00

M-Tu 3pm-10pm, W Closed, Th-F 11am-10pm, Sa 11am-11pm, Su 10am-10pm

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Café Restaurant De Molen" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Café Restaurant De Molen Restaurants

Ootmarsumseweg
7666 NB Fleringen

Beschrijving

Dit familiegerichte etablissement ontleent zijn naam aan de bijzondere locatie dichtbij de windkorenmolen Frielink. Achter het etablissement bevindt zich eveneens de toeristische attractie Havezathe Herinckhave. Vanaf deze plek kunt u genieten van schitterende wandel- en fietspaden die u langs de watermolen van Havezathe, het Almelo-Nordhornkanaal of de Kroezeboom leiden. Dit biedt u de kans om optimaal te genieten van de wonderschone natuur die deze regio rijk is.

Café-restaurant “De Molen” beschikt over zalen voor zowel intieme bijeenkomsten als grote festiviteiten, met een capaciteit tot 250 gasten, alsook voor vergaderingen en trainingen. Het familiebedrijf heeft een reputatie opgebouwd met zijn uitstekende keuken en hartelijke service.

Daarnaast is “De Molen” uw go-to voor salades en snacks voor elke gelegenheid thuis. Wij bieden ook cateringdiensten aan, van kleinschalige bijeenkomsten tot grote evenementen, op welke locatie u maar wenst. Het is ons een genoegen om aan de wensen van elke klant te voldoen. Geeft u de voorkeur aan een feest in uw eigen tuin of op een locatie naar keuze? De catering- en partyservice van “De Molen” staat klaar om dit op uw gewenste plek te verzorgen.

Wij kunnen alle benodigdheden voor uw feest leveren, van (sta)tafels en stoelen tot biertaps, koelkasten, koelwagens, glaswerk, borden en bestek.

Voor volledig verzorgde feesten, inclusief tenten, diners, buffetten, barbecues, bediening en meer, bent u bij “De Molen” aan het juiste adres. Alles wordt uiteraard in nauw overleg en met hoge kwaliteit verzorgd.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zorgen ervoor dat uw speciale dag onvergetelijk wordt.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 16.08.2024 18:48:41

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Fleringen