Omgeving
Logo van Alrebo bvba
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Alrebo bvba" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Alrebo bvba Aannemers & Architecten

Oude Veldstraat
9041 Gent

Beschrijving

Bent u van plan een totaalrenovatie uit te voeren of wilt u enkel één van uw kamers een opfrisbeurt geven? Doe dan beroep op een vakman. Alrebo is uw specialist in renovatiewerken in de regio Gent en de rest van Oost-Vlaanderen. Alrebo stelt vakmanschap, persoonlijke service en kwaliteit voorop. Uw oude badkamer of keuken wordt probleemloos en in een mum van tijd omgetoverd tot een prachtige nieuwe kamer. Ik ben gespecialiseerd in gyprocwerken, bezettingswerken en het plaatsen van vloeren en wandtegels. Door mijn jarenlange ervaring beheers ik alle verschillende isolatietechnieken en heb ik kennis van alle verschillende materialen die de dag van vandaag aanwezig zijn op de markt. Neem contact op met Alrebo voor meer informatie over onze diensten!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 10.07.2024 22:34:41

UP

Kies je land en taal