Omgeving
Logo van Fierkens Osteopathie

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00

M-F 8am-6pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Fierkens Osteopathie" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Fierkens Osteopathie Aanbieders van fitness- en gezondheidsdiensten

Kortenaerstraat
7482 BH Haaksbergen

Beschrijving

Praktijk in Beweging is een samenwerkingsverband van zorgprofessionals, bestaande uit drie oefentherapeuten Cesar/Mensendieck en een osteopaat, die sinds 1999 samenwerken om de beste zorg te bieden. Gevestigd in Haaksbergen sinds 2001, zijn onze goed opgeleide en gedreven professionals toegewijd aan het begeleiden van zowel jong als oud naar herstel.

Onze oefentherapeuten zijn gespecialiseerd in een breed scala aan behandelingen, waaronder reguliere oefentherapie, chronische pijnbehandeling, kinderoefentherapie, gerichte zorg voor ouderen, psychosomatische therapie en slaapoefentherapie. Onze osteopaat behandelt volwassenen, baby’s en kinderen, met een holistische benadering die niet alleen de symptomen, maar ook de onderliggende oorzaken aanpakt.

Bij Praktijk in Beweging luisteren we aandachtig naar uw klachten en de impact ervan op uw leven, zodat we een doelgericht behandelplan kunnen opstellen. We onderzoeken en behandelen uw klachten en ondersteunen u bij activiteiten die bijdragen aan uw deelname aan het dagelijks leven. Onze kracht ligt in de samenwerking en afstemming tussen onze specialisten, waardoor we efficiënte zorg kunnen bieden met zo min mogelijk behandelingen. We waarderen de meerwaarde van samenwerking en het bekijken van problemen vanuit verschillende perspectieven, wat resulteert in een optimale zorgervaring voor onze patiënten.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 15.05.2024 10:55:40

UP

Kies je land en taal