Omgeving

te Lintelo Schildersbedrijf in Haaksbergen

Logo van te Lintelo Schildersbedrijf
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "te Lintelo Schildersbedrijf" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

te Lintelo Schildersbedrijf Ambachtsman

M.A.de Ruijterstraat
7482 BZ Haaksbergen

Beschrijving

Te Lintelo Schildersbedrijf, met meer dan 40 jaar ervaring, staat bekend om zijn betrouwbare en kwalitatieve schilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder binnen- en buitenschilderwerk, het plaatsen van diverse soorten beglazing, en gespecialiseerde wandafwerking zoals behangen en glasweefsel. Te Lintelo is ook vaardig in houtrotreparatie en werkt samen met een timmerman voor het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en ander timmerwerk. Daarnaast heeft het bedrijf expertise in restauratiewerk en traditioneel reclamewerk, zoals handmatig letterzetten, wat een unieke dienst is in de branche. Te Lintelo Schildersbedrijf belooft vakmanschap en aandacht voor detail in elk project dat het onderneemt.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 01.06.2024 16:25:40

UP

Kies je land en taal