Omgeving
Logo van Kapsalon Papillotte

Openingstijden

Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 16:30

M-Tu Closed, W-F 9:30am-5:30pm, Sa 9:30am-4:30pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Kapsalon Papillotte" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Kapsalon Papillotte Kappers

Klein Heiligland
2011 ED Haarlem

Beschrijving

In het hart van Haarlem-Centrum vind je onze kapsalon, genesteld in een prachtig straatje. Passie voor het vak drijft ons om voor jou de perfecte coupe te creëren die je blij en zelfverzekerd maakt. Je kunt bij ons terecht op afspraak, maar ook spontaan binnenlopen is geen probleem. Voor persoonlijk stijladvies staan we altijd klaar. We streven ernaar om je bezoek zo plezierig mogelijk te maken, zodat je onze salon verlaat met een glimlach. Onze expertise stelt ons in staat om met alle haartypes te werken en de laatste trends te vertalen naar een stijl die bij jou past. We luisteren naar je wensen en adviseren wat het beste aansluit bij jouw uitstraling. Zo zorgen we voor een look die jou op je mooist laat zijn, ondersteund door topkwaliteit producten voor een stralende kleur, styling en verzorging.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 23.06.2024 03:35:31

UP

Kies je land en taal