Omgeving

Boonstra-Heijmeijer Makelaars in Haarlem

Logo van Boonstra-Heijmeijer Makelaars

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30

M-F 8:30am-5:30pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Boonstra-Heijmeijer Makelaars" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Boonstra-Heijmeijer Makelaars Makelaar

Fonteinlaan
2012 JG Haarlem

Beschrijving

Wonen in Haarlem of omgeving biedt ruime mogelijkheden voor werk en privé. Vanuit Haarlem, bekend om haar winkels en horeca, zijn Amsterdam en Schiphol goed bereikbaar. Bos, strand, zee en duinen zijn dichtbij voor heerlijke ontspanning. Zuid-Kennemerland biedt gegarandeerd woonplezier! NVM-makelaarskantoor Boonstra Heijmeijer is sinds 1972 gevestigd in Haarlem. Dankzij onze jarenlange aanwezigheid op de locale woningmarkt, kunnen wij onze cliënten uitstekend informeren over de vraag naar en het aanbod van woningen in Haarlem en omgeving. Wij adviseren en begeleiden bij aan- en verkoop, verzorgen taxaties (waardebepalingen) en beheren onroerend goed. Onze cliënten waarderen onze persoonlijke benadering. Vertrouwen in onze kennis en ervaring zijn voor hen van doorslaggevend belang en zorgen voor een uitstekende samenwerking, die zich keer op keer bewijst. Een woning aan- of verkopen vraagt om een gedegen aanpak, een werkwijze die wij onze cliënten garanderen. Deze website toont ons woningaanbod en de diensten die wij bieden.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 19.06.2024 03:08:00

UP

Kies je land en taal