Omgeving

Autobedrijf W. Janssen in Haps

Logo van Autobedrijf W. Janssen

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 14:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Autobedrijf W. Janssen" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Autobedrijf W. Janssen Workshops

Horn
5443 MA Haps

Beschrijving

Autobedrijf Janssen uit Haps (gemeente Cuijk, Brabant) is een bedrijf dat alle aspecten regelt rondom het autorijden. Dat houdt in het onderhoud, reparatie, APK keuring, schadeherstel, airco-service en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's.
Een offerte hiervoor kunt u nu ook online opvragen: online offerte opvragen

Ons bedrijf beschikt over een moderne werkplaats die uitgerust is met geavanceerde apparatuur die tegemoet komt aan de hedendaagse techniek. Zo is de werkplaats onder meer voorzien van uitleesapparatuur voor diverse automerken, een systeemtester, een balanceerapparaat speciaal uitgerust voor sportvelgen en een schijfafdraaisysteem. Daarnaast beschikken we over een moderne APK-straat met onder andere een schokbrekertester, sporingsplaat, een remmentestbank etc. Voor uw APK keuring zit u dus goed bij autobedrijf Janssen.

In ons bedrijf beschikken wij over de knowhow alsmede de hulpmiddelen om elk voorkomend probleem het hoofd te bieden. Door constant te investeren in kennis als wel in techniek zijn wij voorbereid op uw vragen van morgen!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 13:50:22

UP

Kies je land en taal