Omgeving

Auto Service Harlingen in Harlingen

Logo van Auto Service Harlingen
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Auto Service Harlingen" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Auto Service Harlingen Autodealers

De Vormer 1
8861 KB Harlingen

Beschrijving

Service
Onderhoud
U kunt bij Auto Service Harlingen terecht voor een grote en kleine beurt. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparaties, banden vervangen, glasschade, computerstoringen aan uw auto en het bijvullen van de airco. Ook voor APK-keuringen bent u bij ASH aan het juiste adres.
We zijn tevens Service Center van http://www.nationaleautokaart.nl/

Reparatie
Naast reguliere onderhoud bieden wij reparaties aan voor elk merk en type auto. We hebben veel kennis en expertise in huis zodat u weer zo spoedig mogelijk de weg op kunt.

Inbouw
Ook het inbouwen van diverse apparatuur in uw auto kunt u bij ons terecht. Denk hierbij het inbouwen van navigatiesystemen, carkits, autoradio's en dvd-spelers.

Schadeherstel
Schadeherstel behoort ook tot de diensten van Auto Service Harlingen. ASH zorgt er voor dat u weer snel beschikking heeft over uw auto in geval van schade. Wij doen zaken met elke verzekeringsmaatschappij in geval van schade aan uw auto.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.05.2024 06:30:13

UP

Kies je land en taal