Omgeving

Antiekhuis Nick Toma in Heerlen

Logo van Antiekhuis Nick Toma

Openingstijden

Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
11:00 - 17:00

do:s avonds op afspraak
M Closed, Tu-F 10am-6pm, Sa 11am-5pm, Su Closed (do:s avonds op afspraak)

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Antiekhuis Nick Toma" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Antiekhuis Nick Toma Gespecialiseerde markten

Heerenweg
6414 AC Heerlen

Beschrijving

Door het aanbod, het vakmanschap en de echtheid van antiek is de zaak uitgegroeid tot een begrip in Limburg en omgeving. Het assortiment bestaat uit 18e en 19e eeuwse meubelen, groot en klein, afkomstig uit Frankrijk, Engeland, Duitsland en Nederland. De antieke meubelen zijn stijlvol en tijdloos. Ze zijn van een schitterende eenvoud en verkrijgbaar in diverse houtsoorten zoals kersen-, noten-,eiken-, en mahoniehout. Ook streekmeubelen uit Limburg ontbreken niet. De meubelen worden gecontroleerd, en indien nodig, eervol gerestaureerd in het restauratie-atelier. Taxeren behoort tot onze werkzaamheden. Wij krijgen vaak de vraag om een hele inboedel te taxeren maar ook een enkel item, voor de particulier of voor de verzekering. Wij maken eerst een afspraak en daarna voeren wij de taxatie uit op locatie. Afhankelijk van de omvang van de taxatie spreken wij van te voren een prijs af. Vervolgens schrijven wij een taxatierapport of geven een waardebepaling van het object.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.06.2024 13:45:49

UP

Kies je land en taal