Omgeving

Gerrit van de Wetering Bouw en Afbouwcentrum in Kampen

Logo van Gerrit van de Wetering Bouw en Afbouwcentrum

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:00
Dinsdag
07:00 - 18:00
Woensdag
07:00 - 18:00
Donderdag
07:00 - 18:00
Vrijdag
07:00 - 18:00

Showroombezoek alleen op afspraak, bij voorkeur in de avonduren op maandag, dinsdag, woensdag of donderdagavond.
M-F 7am-6pm,

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Gerrit van de Wetering Bouw en Afbouw..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Gerrit van de Wetering Bouw en Afbouwcentrum Gespecialiseerde markten

Neringstraat
8263 BG Kampen

Beschrijving

Wij zijn een familiebedrijf die voor u alle verbouwingen, renovatie, onderhoudswerk, badkamerinstallatie, toiletrenovatie, tegelvloeren, vloerverwarming, dakkapellen, dakramen, kozijnen en/of deuren (hout, kunststof of staal) vervangen, isolatiewerkzaamheden, enz. enz. kan uitvoeren. Deze werkzaamheden voeren wij uit met eigen mensen in eigen beheer zodat u te maken heeft met één aanspreekpunt en één werkbedrijf.
Hierdoor zijn de contacten persoonlijk en direct. Ook kunnen wij u begeleiden en adviseren met een aanvraag voor een omgevingsvergunning.

Daarnaast hebben wij een eigen showroom met daarin een uitgebreide collectie wand- en vloertegels, badkamermeubelen en sanitair in verschillende prijsklasse. Ook verkopen wij een goede kwaliteit professionele vloerlijmen, voegsels, kitten, sierpleisters en muurverven. Wanneer u bij ons wand- en vloertegels aanschaft, krijgt u extra korting op de vloerlijmen en bijbehorende artikelen.

Vraagt u naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte of kom kijken in onze showroom. In de showroom werken wij op afspraak in de avonduren. Bel, mail of app voor een afspraak. Graag tot ziens, team Gerrit van de Wetering

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.05.2024 10:14:12

UP

Kies je land en taal