Omgeving
Logo van Müpro Nederland BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00

M-F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Müpro Nederland BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Müpro Nederland BV Gespecialiseerde markten

Heerlenersteenweg
6466 KS Kerkrade

Beschrijving

Met ruim 50 jaar ervaring in de bevestigings- en geluiddempingssystemen is MÜPRO een van de belangrijkste aanbieders op de markt. Met zeven vestigingen in Duitsland , twaalf dochtermaatschappijen en meer dan 20 distributeurs is het MÜPRO-concern internationaal vertegenwoordigd. MÜPRO-producten worden wereldwijd toegepast.

Het merk MÜPRO staat voor functionele bevestigingsoplossingen van de hoogste kwaliteit voor het gebied rond de huistechniek en voor industriële installaties - in het bijzonder rekening houdend met de technieken voor het ontkoppelen van contact- en vibratiegeluiden. Ook in gespecialiseerde gebieden van de bevestigingstechniek, zoals ultrareine ruimten en tunnels, brandwerende bevestiging en bevestiging voor zware lasten heeft MÜPRO een jarenlange expertise en ondersteunt klanten in binnen- en buitenland in alle vragen m.v.t. technische toepassingen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 29.06.2024 13:44:44

UP

Kies je land en taal