Omgeving

Sonderkamp Installatietechniek in Kessel

Logo van Sonderkamp Installatietechniek
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Sonderkamp Installatietechniek" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Sonderkamp Installatietechniek Ambachtsman

Karreweg-Noord
5995 MG Kessel

Beschrijving

Na ruim een decennia werkzaam te zijn geweest bij een soortgelijk bedrijf heeft Rolf Sonderkamp in 1997 besloten de werkzaamheden in eigen regie uit te voeren vanuit zijn prive-adres in Kessel. Al snel breidde zijn klantenkring en daarmee ook de opdrachtverlening gestaag uit waardoor er personeel werd aangetrokken en in afwachting op een geschikte bedrijflokatie, een tijdelijke grotere werk-en opslagruimte in gebruik werd genomen. In 2003 is het huidige bedrijfspand met kantoren en opslag aangekocht vanwaar alle werkzaamheden worden gecoordineerd. Het bedrijf beschikt over de benodigde vakbekwaamheidscertificaten en is aangesloten bij een vakvereniging. Om up-to-date te blijven word de reeds ruim aanwezige kennis regelmatig uitgebreid middels scholingsprogramma's. Mede door de kleinschaligheid biedt dit bedrijf een persoonlijke benadering en staat de wens en het belang van de opdrachtgever voorop.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 18.05.2024 03:02:39

UP

Kies je land en taal