Omgeving

Touringcarbedrijf Van Kooten BV in Kootwijkerbroek

Logo van Touringcarbedrijf Van Kooten BV

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 12:15

M-F 8am-5:30pm, Sa 9am-12:15pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Touringcarbedrijf Van Kooten BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Touringcarbedrijf Van Kooten BV Autodealers

Veluweweg
3774 BN Kootwijkerbroek

Beschrijving

Wilt u een bus huren of een busreis bespreken? Vraag een vrijblijvende offerte aan op www.vankootenreizen.nl.

Met onze vestigingsplaats Kootwijkerbroek, gemeente Barneveld, zijn wij zeer centraal in Nederland gevestigd. Midden op de Veluwe, tussen Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Ede en Arnhem.

Keurmerk Touringcarbedrijf Van Kooten Reizen beschikt over luxe touringcars van mini-bus tot dubbeldekker en verzorgt allerlei soorten vervoer. Onze medewerkers denken mee in uw aanvraag en maken een voorstel op maat!

Van Kooten Reizen heeft bijna 100 jaar ervaring in het personenvervoer en is ISO 9001: 2015 gecertificeerd met de veiligheidskaart van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Voor uiteenlopende opdrachtgevers worden jaarlijks vele reizen uitgevoerd in Nederland en ver daarbuiten. Dagtochten, evenementen, stedentrips naar bijvoorbeeld Londen, Parijs, Berlijn of Barcelona, volledig verzorgde wintersportreizen naar de Alpen of het Sauerland, rondreizen, koor- en concertreizen, tuinreizen, pendelreizen, schoolreizen, cultuurreizen, excursies en bedrijfsuitjes… De gastvrije, goed opgeleide chauffeurs hebben veel ervaring om ook uw reis tot een succes te maken.

Voor elke groep is een passende bus voorhanden, van minibus tot megadubbeldekker! De bussen zijn uitgerust met onder andere; airconditioning, veiligheidsgordels, audio/dvd, toilet. Comfortabel op reis.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 28.09.2024 04:57:33

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Kootwijkerbroek