Omgeving

Drukkerij Velzen BV Van in Krabbendijke

Logo van Drukkerij Velzen BV Van
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Drukkerij Velzen BV Van" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Drukkerij Velzen BV Van Printers & copyshops

Zuidweg
4413 NL Krabbendijke

Beschrijving

Onze allround drukkerij is gevestigd in het Zeeuwse dorp Krabbendijke.
In 1919 vestigde Cornelis van Velzen een drukkerij met boekhandel aan de Dorpsstraat in Krabbendijke naast het voormalige gemeentehuis. Daar is het bedrijf uitgegroeid van kleine eenmanszaak tot een moderne, eigentijdse drukkerij met daarnaast een kantoorboekhandel.

De drukkerij is in 2003 verhuisd naar een nieuw pand aan de Zuidweg. Dat is modern ingericht volgens de huidige eisen op het gebied van milieu, veiligheid en arbo.
Als ondernemer en als particulier kunt u bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket op het gebied van full color, meer kleuren en zwart-wit drukwerk. Met onze eigen DTP-afdeling, offsetpersen en afwerkmachines is onze drukkerij van alle markten thuis! Zo kunnen we u vakkundig, voordelig en snel van dienst zijn.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 20.08.2024 09:14:56

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Krabbendijke