Omgeving

Weerts Bedrijfsadministraties BV in Krimpen aan den IJssel

Logo van Weerts Bedrijfsadministraties BV

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

M-F 8:30am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Weerts Bedrijfsadministraties BV" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Weerts Bedrijfsadministraties BV Dienstverlener

Van Utrechtweg
2921 LN Krimpen aan den IJssel

Beschrijving

Weerts Bedrijfsadministraties B.V. is een administratiekantoor dat zich sinds 1995 met name richt op vrije beroepers (met name huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen, medisch specialisten, etc.) en kleine tot middelgrote bedrijven (MKB). Wij verzorgen de algehele administratie(s) en verwerken de daarbij (eventuele) aangifte(n) omzetbelasting. U kunt bij ons terecht voor het samenstellen van de jaarrekening conform de wettelijke richtlijnen en het opmaken van de aangifte inkomstenbelasting. Tevens ontvangt u van ons een rapport inkomstenbelasting (inclusief vermogensopstelling en liquiditeitspositie). Ook verzorgen wij voor BV's de fiscale aangifte vennootschapsbelasting en publicatiebalansen. Fiscale adviezen op maat, eventueel in samenwerking met deskundige belastingadviseurs. Salarisadministratie inclusief het aan- en afmelden bij diverse instanties en het digitaal indienen van de aangiften loonheffingen. Tevens bestaat bij ons de mogelijkheid om de salarisadministratie online te verwerken.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 17:24:03

UP

Kies je land en taal