Omgeving

Makelaardij Marten Groothof in Lippenhuizen

Logo van Makelaardij Marten Groothof

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 12:00

M-F 8am-5pm, Sa 8am-12pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Makelaardij Marten Groothof" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Makelaardij Marten Groothof Makelaar

Singel
8408 CA Lippenhuizen

Beschrijving

Makelaardij Marten Groothof is een gespecialiseerd makelaarskantoor voor agrarisch en landelijk vastgoed. Met uitgebreide ervaring in de agrarische sector kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. We behartigen uw belangen als onafhankelijke agrarische makelaar, met een focus op Friesland, Noord Drenthe en West Groningen. Onze diepgaande kennis van dit gebied en de regionale markt voor agrarisch onroerend goed en productierechten maakt ons een waardevolle partner.
Bij het verkopen van uw agrarisch onroerend goed en/of productierechten bieden wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We beschikken over actuele informatie en bespreken uitgebreid de voorwaarden en werkwijze. Na akkoord wordt een bemiddelingsovereenkomst getekend. Vervolgens inventariseren we nauwkeurig uw onroerend goed en verzamelen we alle relevante gegevens, zoals informatie van het kadaster en de gemeente. Dit stelt ons in staat de verkoopwaarde nauwkeurig vast te stellen en vragen van geïnteresseerden te beantwoorden.
In overleg met u bepalen we een vraagprijs die de hoogste opbrengst voor u realiseert. Makelaardij Marten Groothof staat klaar om uw belangen met kennis en persoonlijke service te behartigen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 18.10.2024 07:39:35

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Lippenhuizen