Omgeving
Logo van Bron Centrum De
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Bron Centrum De" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Bron Centrum De Hotels

Binnenweg
8475 EG Nijeholtpade

Beschrijving

Wij verhuren ons centrum aan groepen voor rust en ontspanning maar ook voor het volgen van cursussen of workshops. Er kan gekozen worden voor zelf koken maar ook voor het inhuren van een kok voor het verzorgen van maaltijden (ook vegetarisch).

Er is een grote groepsruimte met geluidsinstallatie, vleugel en open haard. De slaapkamers (voor 2 tot 5 personen) zijn bijna allemaal voorzien van een eigen badkamer. Een trainers-appartement, bestaande uit een woonkamer met open haard, een slaapkamer voor 2 personen en een badkamer met bubbelbad.

Een tweede groepsruimte (80 m2) met veel licht en een houten vloer. Wij beschikken over een bar met royale zitruimte, een hot-tub, een ruime sauna, een Turks stoombad, uitgebreide sanitaire en keukenvoorzieningen.
Buiten kunt u gebruik maken van onze ruim aangelegde tuin (ongeveer 2 ha) met een overdekte buitenrookplaats en een grote zwemvijver.

In ons centrum worden diverse workshops, cursussen en trainingen gegeven. Er is een ruime parkeermogelijkheid.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 20.07.2024 01:46:13

UP

Kies je land en taal