Omgeving

Supervisie het Koetshuis G Smit in Nuenen

Logo van Supervisie het Koetshuis G Smit

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Woensdag
18:00 - 21:00
Donderdag
08:00 - 17:00

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Supervisie het Koetshuis G Smit" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Supervisie het Koetshuis G Smit Dienstverlener

Berg 26 A
5671 CC Nuenen

Beschrijving

Supervisie is een leer-begeleidingstraject voor professionals. In het traject bekijk je hoe je als persoon je werk uitvoert. Je krijgt zicht op je persoonlijke wijze van functioneren in je werken met mensen.

Mijn streven is om je zoveel zicht op je functioneren te geven dat je jouw manier van werken kunt afstemmen op je client, zonder dat jouw eigen normen, waarden en socialisatie een storende rol spelen. Je krijgt zicht op de wijze waarop je werkt met mensen en waarom je op deze manier werkt. Je leert te kijken of het misschien anders kan. Hierin houden we rekening met de wensen van jouw beroepsvereniging.

Iedereen die met mensen werkt kan dit traject volgen, echter door mijn eigen achtergrond is het zeer geschikt voor fysiotherapeuten en voor werkers in de antroposofische gezondheidszorg.

Creatieve, beweeglijke en speelse oefeningen maken onderdeel uit van het traject.

In het Koetshuis of op locatie kunt u meedoen aan het Kompassiespel, waarin u op zoek gaat naar het Innerlijk Kompas voor het goede in leven en werk.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 16:41:56

UP

Kies je land en taal