Omgeving

Zorgboerderij BuitenGewoon 2 in Pijnacker

Logo van Zorgboerderij BuitenGewoon 2

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
08:00 - 17:00

Voor de juiste bezoek-/openingstijden neem contact op met de locatie.

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Zorgboerderij BuitenGewoon 2" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Zorgboerderij BuitenGewoon 2 Artsen

Nieuwkoopseweg
2641 PB Pijnacker

Beschrijving

Steeds meer mensen hebben de wens om zo lang mogelijk in hun eigen huis te blijven wonen, deze wens kan tegenwoordig steeds beter vervuld worden. Zorgboerderij BuitenGewoon II in Pijnacker biedt een uniek concept van zorg. De nadruk ligt op een combinatie van welzijn en zorg. Mensen die zelfstandig wonen en een leven lang op het platteland hebben doorgebracht (boeren en tuinders) zijn van harte welkom op de Zorgboerderij. Voor deze ouderen is er niets mooiers om zorg te ontvangen in een vertrouwde omgeving. De Zorgboerderij kan de ouderen hiermee een stukje stabiliteit en veiligheid bieden. Naast de dagvoorziening biedt de Zorgboerderij bewoners van verpleeghuizen en woonzorgcentra uit de buurt een vakantieweekend op het platteland aan. Er wordt gewerkt volgens het concept Kleinschalig Wonen. Dit concept streeft ernaar om bewoners het leven dat zij gewend waren, zoveel mogelijk te laten voortzetten in een vertrouwde omgeving. Bent u graag buiten en houdt u van het leven op een boerderij? Dan is de Zorgboerderij echt iets voor u.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 28.06.2024 20:26:24

UP

Kies je land en taal