Omgeving

Ribé Schoonmaakdiensten in Rijpwetering

Logo van Ribé Schoonmaakdiensten
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Ribé Schoonmaakdiensten" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Ribé Schoonmaakdiensten Schoonmakers

Pastoor van der Plaatstraat
2375 AL Rijpwetering

Beschrijving

Ribe Schoonmaakdiensten is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Vanaf 1986 zijn wij werkzaam in de regio Leiden/randstad. Onze kernactiviteiten zijn glasbewassing en schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en V.v.e.'s. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 20.08.2024 02:51:22

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Rijpwetering