Omgeving

Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij -Tuinontwerp De in Roden

Logo van Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij -Tuinontwerp De

Openingstijden

Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00

De kwekerij is geopend van 1 April tot eind Oktober op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. In juli zijn

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij ..." wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij -Tuinontwerp De Bloemisten

Hullenweg
9301 ZD Roden

Beschrijving

Wilt u een tuinontwerp laten maken? Zoekt u een tuinontwerper in Drenthe, Groningen of Friesland? Laat mij mezelf aan u voorstellen! Ik ben Joukje Schaap, tuinontwerpster en ik run samen met mijn partner Jeroen Franssens sinds 1984 een vaste planten kwekerij, De Rode Pimpernel in Roden, Drenthe. Onze kwekerij is centraal gelegen voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Omdat er veel vraag was naar kleurrijke tuinontwerpen met vaste planten, en veel hoveniers niet aan deze vraag konden voldoen, ben ik na mijn opleiding aan de tuinbouwschool in Frederiksoord diverse tuinontwerp cursussen gaan volgen.

Een goed Tuinontwerp is de Basis voor een mooie Tuin! Als tuinontwerpster in Roden, onder de rook van Groningen heb ik al vele klanten naar tevredenheid aan het ontwerp van hun droomtuin geholpen. Klanten in onder andere Roden, Leek, Peize, Eelde, Paterswolde, Glimmen, Zuidlaren, Haren en Groningen kunnen daarvan getuigen. Bij mij kunt u terecht voor diverse tuinontwerpen met als specialisatie de Romantische Engelse tuin, en de Natuurlijke tuin, met veel vlinders ,bijen en insecten. Het tuinontwerp hangt natuurlijk af van de eisen en de verlangens van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de ruimte bieden.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 02.10.2024 13:37:09

UP

Kies je land en taal

Winkelen in Roden