Omgeving
Logo van Galjema Detachering

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00

M-F 8:30am-5pm, Sa-Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Galjema Detachering" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Galjema Detachering Dienstverlener

Metaalhof
3067 GM Rotterdam

Beschrijving

Galjema Detachering geeft om mensen en dat komt tot uiting in persoonlijke aandacht. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Wij staan voor eerlijkheid en kwaliteit in onze manier van bemiddelen. Bemiddelen is in onze optiek meer dan werkgever en werknemer bij elkaar brengen. Wij bemiddelen dan ook niet alleen op basis van vacatures en kandidatenprofielen. Een passende bedrijfscultuur speelt een even grote rol. Ook daar letten wij op bij werving en selectie van kandidaten. Daarin schuilt onze kracht, want alleen zo kunnen onze consultants een match maken die leidt tot tevredenheid bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Onze consultants hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bemiddeling van MBO, HBO en WO geschoold technisch en administratief personeel en weten heel goed hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. Dit is belangrijk, want het gaat namelijk om jouw toekomst!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 03.06.2024 18:58:36

UP

Kies je land en taal