Omgeving
Logo van Auto Bongers VOF

Openingstijden

Dinsdag
00:00 - 23:59
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 16:00

M Closed, Tu 24hr, W-F 9am-6pm, Sa 10am-4pm, Su Closed

Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Auto Bongers VOF" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Auto Bongers VOF Autodealers

Dr. Nolenslaan
6136 GT Sittard

Beschrijving

Auto Bongers, gevestigd aan de Dr. Nolenslaan sinds 1990 en trots lid van BOVAG, zet zich al meer dan drie decennia in voor topkwaliteit en klanttevredenheid. Betrouwbaarheid is onze kernwaarde, en we streven ernaar om elke klant uitstekende service en persoonlijke aandacht te bieden. Bij ons vindt u een compleet aanbod van diensten: van occasions tot onderhoud, APK-keuringen en schadeherstel, met een specialisatie in BMW. Onze moderne diagnostische apparatuur stelt ons in staat om deskundige reparaties uit te voeren voor alle automerken. Ontdek ons gevarieerde aanbod van occasions, wekelijks aangevuld met nieuwe modellen. Vindt u uw ideale auto bij ons, dan verzorgen wij graag een inruilvoorstel en indien gewenst, de financiering en verzekering. Elke auto wordt voor aflevering grondig geïnspecteerd en klaargemaakt volgens BOVAG normen, met gegarandeerde kilometerstanden, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw aankoop. Mocht u op zoek zijn naar iets specifieks en het niet direct vinden, laat het ons weten. We helpen u graag met uw speciale wensen. We zien ernaar uit u te verwelkomen bij Auto Bongers!

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 16.05.2024 00:57:41

UP

Kies je land en taal