Omgeving
Logo van Chabot Stansmessen
Wijzig gegevens voor dit item

Opties voor het wijzigen van uw gegevens

Die Seite "Chabot Stansmessen" wordt beheerd door een agentschap.Neem contact op met uw agentschapspartner om de inhoud bij te werken.

Dit bericht wordt onderhouden door:

Chabot Stansmessen Ambachtsman

Bevrijdingsweg
5171 PS Kaatsheuvel

Beschrijving

Chabot Stansmessen bv is al meer dan 50 jaar fabrikant van stansmessen, hoogwaardige stansvormen en snijgereedschappen voor alle industriële- en grafische toepassingen.

Veel toepassingen in diverse industriële richtingen voor o.a. schoen- en lederindustrie, automatten- en tapijtindustrie, rubberindustrie en bakkerijbenodigdheden zorgen voor een groot en breed productenpakket. Met onze ouderwetse vakmanschap, onze jarenlange ervaringen en een klant gerichte instelling kunnen wij vrijwel elke oplossing bieden voor uw bedrijf.

Dus bent u op zoek naar bandstalen of smeedstalen stansmessen, snijgereedschappen of stempels, dan staat Chabot Stansmessen bv voor u klaar. Aan de hand van het door u aangeleverde ontwerp of idee kunnen wij de stansmessen, snijgereedschappen of stempels vervaardigen.

0 Beoordelingen

Beoordeel direct als gast of Inloggen
Uw evaluatie:
Als je een commentaar schrijft als gast, ontvang je een e-mail waarin je het commentaar kunt activeren.
De opmerking is pas zichtbaar op onze site nadat deze is geactiveerd.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Alle merknamen en handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Alle informatie zonder garantie. Status 17.06.2024 04:01:43

UP

Kies je land en taal